Design, living and home

Skab et stilfuldt kontor med disse tips

Et stilfuldt og moderne kontor kan betyde virkelig meget, når du sidder derhjemme og arbejder. Kreativiteten og de moderne møbler og tilbehør får dig til at arbejde endnu hårdere, og du vil pludselig mærke, at motivationen aldrig har været større. Men hvor skal du starte henne? Er budgettet stort eller lille? Hvis du ikke har så mange penge at bruge på kontoret, behøver du ikke at opgive håbet omkring det stilfulde kontor, idet diverse tilbehør sagtens kan skabe en helt ny og personlig stemning. Udforsk din kreativitet, og find på DIY projekter, som du stolt kan vise frem til gæsterne, og som du kan sidde at nyde for dig selv. Læs med herunder, og få tips til indretning af et stilfuldt og personligt kontor i hjemmets rammer, uanset hvilket budget du har.

Til det store budget

Hvis du er så heldig at have sat penge af til nye møbler, så skal du først udforske diverse former for design og størrelser. Tænk på, hvor stort rummet er, så du ikke fylder det med for store møbler, men udnyt samtidig pladsen. Dette kan du for eksempel gøre ved at købe et klapbord til væggen, som kan fungere som skrivebord i nogle timer af døgnet, mens det kan klappes ned, hvis børnene skal lege i rummet.

Hvis pladsen er større, kan du anskaffe dig et skrivebord med skæve træben, som har været moderne i flere år nu. Er du fan af den populære 50’er stil, kan du finde et smukt genbrugsfund i teaktræ. Dermed har du pludselig masser af elegance og en skøn retrostil på dit fine kontor.

Tilbehør såsom flotte lamper og store planter kan desuden gøre rummet endnu mere indbydende. Inden du køber lamperne, skal du overveje hvilke lysmuligheder, du har brug for. Vælg en god skrivebordslampe, hvis du har behov for lys lige ved de kreative projekter, eller køb en flot gulvlampe, som skaber hygge og en rolig atmosfære. Du kan finde et stort udvalg af brugte designermøbler hos 3R Kontor til en brøkdel af nyprisen.

En stor plante såsom Monstera planten, som er vældig populær i disse tider, ser smuk ud i et af kontorets hjørner, virker beroligende på humøret og giver dig ny motivation på de mørke vinterdage.

Til det lille budget

Selvom du ikke kan hive de store sedler op af lommen, kan du sagtens friske dit kontor op, hvis du synes, det mangler moderne elementer. Diverse former for brugskunst såsom smukke billeder, smarte plakater eller små nipsting til skrivebordet skaber en hyggelig stemning og giver nyt liv til kontoret. Bruger du magasiner som inspiration til dine projekter, kan du ligeledes lave en flot magasinholder som DIY projekt. Ved hjælp af blot to små brædder har du muligheden for at lave et minimalistisk og skulpturelt kryds til dine yndlingsmagasiner.

Vælg netop den træsort, som du synes er flottest, eller mal brædderne i en farve, som vil passe godt til kontorets andre nuancer. Hvis du vil have nogle søde lamper hængende i et af hjørnerne, kan du også lave dette som DIY projekt. Det, du skal bruge, er blot et par gamle syltetøjsglas med låg, ledninger, en fatning, aflastning til fatning/ledning og en pære med maksimum 40 Watt. Lav tre lamper, og hæng dem op i forskellige længder – så har du et helt specielt og personligt præg i det nu hyggelige og stilfulde kontor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.